Hoe kan ik inschrijven

Oriënteren op de basisschool

Alle kinderen zijn leerplichtig vanaf 4 jaar. Het is heel goed om u vooraf goed te oriënteren op de mogelijkheden.
Het is belangrijk om goed te bekijken welke school bij u en uw kind past. Niet alle basisscholen zijn hetzelfde.
Past de werkzijze van de school bij uw kind , welke uitgangspunten hanteert de school, hoe ziet de school en het schoolplein eruit , zijn er mogelijkheden voor buitenschoolse opvang , etc.... Het zijn allemaal aspecten die een rol kunnen spelen bij uw schoolkeuze. Het is belangrijk goed na te denken over de schoolkeuze. U sluit met de school een samenwerkingsverband voor 8 jaar. Deze verantwoordelijkheid nemen wij op de Wantijschool graag op ons.

Een kijkje nemen op de Wantijschool locatie Noordhove

We nodigen u van harte uit op de Wantijschool locatie Noordhove . U kunt telefonisch een afspraak maken met de directeur van de Wantijschool, Evelien Bultje. Zij zal u de school laten zien en al uw vragen over de Wantijschool beantwoorden. Na de rondleiding krijgt u het inschrijfformulier mee naar huis.

U kiest voor de Wantijschool
Wanneer u kiest voor onze school, kunt u het inschrijfformulier ingevuld op school afgeven of opsturen. U kunt het formulier hier downloaden.

U heeft uw kind ingeschreven op de Wantijschool?

Enkele weken voordat uw kind vier jaar wordt, krijgt u van de school bericht in welke groep uw kind wordt geplaatst. Vóór de vierde verjaardag zijn er vijf dagen dat uw kind mag komen om alvast te wennen. Meestal went het kind op de laatste vijf ochtenden voordat het vier jaar wordt. Wanneer uw kind in groep 1 start, verwachten wij dat het zindelijk is en ook zelfstandig het toilet kan bezoeken.

Intakegesprek

Het is voor ons heel belangrijk te weten hoe uw kind zich heeft ontwikkeld. Wanneer we dat in beeld hebben, kunnen we beter inspelen op de behoeften van uw kind. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen met u hoe het met uw kind gaat , hoe het zich ontwikkeld heeft , e.t.c.

En dan ...eindelijk naar school. Uw kind mag echt naar de Wantijschool!

Meteen na zijn of haar vierde verjaardag begint het kind de complete schoolweek te volgen. In overleg met ouders kan anders besloten worden. In de periode vlak voor de zomervakantie schrijven we wel nieuwe leerlingen in, maar het is beter dat het kind pas na de zomervakantie daadwerkelijk start.

Geintersseerd in een rondleiding en een persoonlijke kennismaking?

Als u uw zoon of dochter wilt aanmelden voor onze school kunt u contact opnemen met Evelien Bultje. Dat kan telefonisch (078-6136534) of door ons direct een e-mail te sturen (info.noordhove@opod.nl) of via de contact pagina.

het inschrijfformulier.