Organisatie

Niet op alle dagen ziet u dezelfde gezichten. Er werken namelijk ook  leerkrachten die op verschillende momenten worden ingezet. Zoals:

Interne begeleider
Willeke van Brouwershaven coördineert de hulp aan leerlingen die extra zorg nodig hebben.

Directie
De directeur van de school is Evelien Bultje.
Als u een gesprek met de directie wilt hebben, is het raadzaam vooraf een afspraak te maken.

Onderwijsassistent
Om leerlingen meer individueel onderwijs te kunnen geven, beschikt de school sinds 1 augustus 2016 over een onderwijsassistent. Elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend werkt Kaoutar Amraoui  in alle groepen.

Stagiaires
Een aantal leerkrachten heeft soms Pabo studenten in de klas. Zij zijn meestal een dag per week op school. In hun stageperiode komen zij ook af en toe een hele week in de groep.
Andere leerkrachten hebben stagiaires van het Da Vinci College. Deze stagiaires leren voor onderwijsassistent en zijn gedurende een half jaar de hele week bij ons op school.

Congiërge
De team van de school wordt op 2 dagen in de week in allerlei praktische zaken ondersteund door Anna van der Kruit als gastvrouw / conciërge die op vrijwillige basis in de school werkt.